Катовіце, Польща

Вища Школа Менеджменту Охорони Праці в Катовіцах

Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach

Тип університету: технічні
Статус університету: недержавні

Бакалавр
Навчання
денна форма
заочна форма
Англійська філологіянавчання на ..мові польській
Внутрішня безпеканавчання на ..мові польській
Менеджментнавчання на ..мові польській

Бакалавр - інженер
Навчання
денна форма
заочна форма
Енергетиканавчання на ..мові польській
Управління та інженерія продукціїнавчання на ..мові польській

Аспірантура - Магістр
Навчання
денна форма
заочна форма
Менеджментнавчання на ..мові англійській
Внутрішня безпеканавчання на ..мові польській
Менеджментнавчання на ..мові польській
Управління та інженерія продукціїнавчання на ..мові польській

Післядипломна освітабільше »

Факультетибільше »
Вища Школа Менеджменту Охорони Праці в Катовіцах (ВШМОП) була заснована у 2002 році і є вписана в регістр непублічних вузів Міністерства Науки і Вищої Освіти. Місія університету полягає в освіті лідерів в сфері гуманізації трудових відносин людини - середовища для організації на ринку праці.

Університет розміщується в Катовіцах (www.um.katowice.pl), столиці Сілезії (www.silesia-region.pl). Є лідером в галузі освіти з питань безпеки та першим університетом в країні, у якому створено факультет інженерних досліджень, відповідно до зростаючого попиту на спеціалістів у галузі охорони праці та здоров'я. Університет є добре організованим і обладнаний сучасною системою інформаційних технологій для дистанційного навчання (e-learning).

Катовіце - місто розташована в південній Польщі, столиця Шльонського воєводства, яке нараховує понад 300 тис. жителів. Місто, що колись асоціювалося лише з важкою промисловістю і робочими мікрорайонами, сьогодні є містом європейського зразку, в якому сучасність вдало поєднана з традицією. Катовіце виконує роль важливого академічного центру, з двадцятьма вищими навчальними закладами, що налічують понад 80 тис. студентів. Як культуральний центр, Шльонський регіон, зараз прирівнюється до Європейських культурних столиць. У місті є багато пропозицій для шанувальників музики і мистецтва. Кіно і театри презентують цікавий і різноманітний репертуар, а в спортивному павільйоні "Сподек" відбуваються найважливіші музичні і спортивні вечірки. У Катовіце можна знайти багато гарних місць для весняних прогулянок. Основною прикрасою міста є парки: Долина Трьох Ставів, Парк Косцюшки чи Ліс Мурцковскі, але в цілому цікавих місць є набагато більше, тому що половину площі міста займають зелені насадження.

Пропозиції підготовки

Постійно розвиваючись й адаптуючись до сучасних потреб ринку праці, освітні пропозиції ВШМОП включають в себе 5 напрямків бакалаврату (ступінь бакалавра чи інженера) i напрямок другого ступеня (ступінь магістра). Студенти можуть вибирати із 21 спеціальності. Університет проводить дослідження в наступних областях:

  • Управління та інженерія продукції (спеціальності І ступеня: охорона здоров'я і безпеки, управління якістю, логістика у торгівлі, технології чистого використання вугілля; спеціальності ІІ ступеня: управління пожежною безпекою, охорона праці та безпека виробничих процесів, управління навколишнім середовищем i відходами, управління людськими ресурсами)
  • Менеджмент (спеціальності: консультування,психологія в бізнесі, управління продажами, управління людськими ресурсами, управління охороною здоров'я організацій - міжнародні дослідження, проведені спільно з Паризьким Університетом)
  • Внутрішня безпека (спеціальності: громадського порядку та безпеки, кризового управління)
  • Культурознавство (спеціальності: аудіовізуальна комунікація, реклама i public relations, журналістика)
  • Англійська філологія (спеціальності:англійська мова в бізнесі, спеціалізації перекладу з китайської мови, спеціалізація перекладу з іспанської мови)

Якість освіти

Якість освіти та освітніх програм були тричі позитивно оцінені Національним Акредитаційним Комітетом. Університет чотири рази отримав сертифікат Відповідності закладу освіти. Головною метою керівництва вузу є навчання студентів висококваліфікованими дидактичними і науковими кадрами, а також впровадження сучасних програм навчання, що ґрунтуються на аналізі ринку праці. Система Запевнення Якості Навчання ВШМОП передбачає в т.ч. інноваційну систему оцінки діяльності, здійснюваної студентами. Наші випускники не мають проблем з пошуком роботи.

Сучасна інфраструктура

Головний офіс ВШМОП знаходиться в центрі м. Катовіце. Всі дидактичні заняття відбуваються на території міста. Університет володіє обладнаними лабораторіями та мультимедійними залами та сучасним обладнання для синхронного перекладу, і спортивний комплекс. Студенти можуть користуватися безкоштовним доступом до комп'ютерної мережі і робочих станцій Wi-Fi. Добре обладнана і постійно розвивається бібліотека ВШМОП, яка надає он-лайн доступ до глобальних баз даних наукових журналів і виступає в якості центрального вузла наукової інформації.

Міжнародна співпраця

Однією із стратегічних цілей Університету є розвиток міжнародної співпраці з найкращими академічними осередками. Ця співпраця повинна ґрунтуватися на передачі знань та забезпеченні студентів функціонуванням на багатокультурному ринку праці. До цього часу в межах партнерських угод школа реалізовує:

  • The Baltic University Programme реалізована спільно з університетом Uppsala University (Швеція)
  • Міжнародна освіта реалізована з університетом L'Universite Paris-Nord 13 (Франція)
  • Наукова співпраця з Academy for Occupational Health and Safety w Dreźnie (Німеччина),а також з Дніпропетровським Університетом Економії і Права (Україна)
  • Університет володіє картою програми Erasmus, яка дозволяє міжнародний обмін студентами та викладачами.

ВШМОП для студентів

В університеті функціонує Академічне Бюро Кар'єр (AБK), яке допомагає студентам в підкоренні професійного досвіду через організацію торгів праці, занять і активізуючих тренінгів, а також професійної консультації. АБК є посередником в контактах з працедавцями; організовує практики і професійні стажі для студентів.

Студенти ВШМОП беруть участь в наукових колах і студентських організаціях. До цього часу в університеті повстали і розвивають діяльність: Студентський Інформатичний Гурток, Гурток Наукових Культурознавців, Психологічний Гурток, Гурток Наукових Альбіонів, Гурток Любителів Мови і Китайської Культури, Академічна Спортивна Спілка, Товариство Випускників ВШМОП. Тут студенти розвивають свої зацікавлення і добувають перші придатні досвіди в майбутньому професійному житті.

Чому варто

  • ВШМОП це університет з укріпленою позицією на освітньому ринку в Польщі
  • ВШМОП це сучасний університет, що пропонує привабливі напрямки навчання
  • ВШМОП піклується про безпеку освіти і майбутнього своїх студентів, в т.ч.: через незмінність оплати через весь період навчання, що гарантується угодою, відсутність додаткових оплат (екзамени, місячні канікули), розширена система стипендій і знижок (70% знижки на другу спеціальність, 10% знижки на післядипломне навчання, 5% родинні знижки)
  • Університет гарантує індивідуальний підхід до студента і соціальну допомогу

Набір та інформація для студентів з-за кордону

Набір здійснюється індивідуально, проводиться і контролюється уповноваженим ректора з міжнародного співробітництва. Ми забезпечуємо догляд за процесом набору студентів та їх навчання .

Контакт: Павел Вуттке; pwuttke@wszop.edu.pl


Сайт www університету:
www.ua.wszop.edu.pl/

Мапа

Privacy Policy